Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Agon Memeti

Факултет : Современи науки и технологии
Функција : Доцент
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
Датум ма раѓање : 16 јуни 2019
E-mail : agon.memeti@seeu.edu.mk
Адреса : Ilindenska 1200, Tetovo
Мобилен : +38970630648
Јазици ( Самоевалуација )
Macedonian
C2 - Proficient
English
B2 - Upper Intermediate

Образование

 • Oct 2012 - Mar 2016: Doctor of Computer Science
  Faculty: Contemporary Sciences and Technologies
  South East European University, Tetova
  Specialty: E-Technologies
  Thesis: "Building Web-Based Applications in the Cloud: A Proposed Model"

 • Oct 2010 - May 2012: Master of Computer Sciences
  Faculty: Contemporary Sciences and Technologies
  South East European University, Tetova
  Specialty: Software Engineering

 • Sep 2007 - Jul 2010: Bachelor of Computer Sciences
  Faculty: Contemporary Sciences and Technologies
  South East European University, Tetova

Работно искуство

 • Sep 2016 - Present : Asst. Prof. Dr.
  South East European University, Tetovo, Macedonia
  Type of business or sector: Education and Research

 • Sep 2016 - Present : Asst. Prof. Dr.
  University of Tetova, Tetovo, Macedonia
  Type of business or sector: Education and Research

 • Dec 2012 - Sep 2016: Teaching Assistant
  University of Tetova, Tetovo, Macedonia
  Type of business or sector: Education and Research

 • Aug 2010 - Aug 2012: Software Developer
  Macedonian Post, Skopje, Macedonia
  Type of business or sector: IT

Google+