Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Afrim Tresi

Факултет : Институт Max van der Stoel
Функција : Координатор на пројекти
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : a.tresi@seeu.edu.mk
Јазици ( Самоевалуација )
Albanian
Native
Macedonian
C2 - Proficient
English
C2 - Proficient
Bosnian
C1 - Advanced
Croatian
C1 - Advanced
Serbian
C1 - Advanced
Turkish
B1 - Intermediate

Публикации

  • Kreci, Veli; Zulfiu-Alili, Merita; Tresi, Afrim; Poshka, Agim; Kreci, Veli; North Macedonia, Contextual Analysis - 2023. ILO Publishing Unit, Geneva, Switzerland, 2023. (Link)

Google+