Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Африм Мехмеди

Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
E-mail : a.mehmedi@seeu.edu.mk
Адреса : Ilindenska bb
Телефон : 044356017
Факс : 044356000
Мобилен : 070251225
Јазици ( Самоевалуација )
Albanian
Native
English
C2 - Proficient
Italian
A2 - Elementary
Google+