COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Албулена Халили

Факултет : Институт Max van der Stoel
Функција : Административен асистент
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : a.halili@seeu.edu.mk
Google+