Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конференции

Мултилингвална Интернационална Научна Конференција

Факултет за Јзици, Култури и Комуникација и Центарот за Јазици


МУЛТИЛИНГВАЛИЗМОТ - ПРЕДИЗВИК ЗА ЈАЗИЧНА, КНИЖЕВНА И КУЛТУРНА КОМУНИКАЦИЈА


УЈИЕ, Тетово - Северна Македонија


19-20 Септември 2019


Одберете јазик на аплицирање

Албански јазик Македонски јазик
Англиски јазик Германски јазик
Google+