Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Билтен бр. 24

 • Програмата за размена на студенти на УЈИЕ- единствено искуство

  Студентите Триме Халили, Леутрим Мехмеди и Лиридона Велиу се само дел од големиот број студенти од УЈИЕ кои ја искористија можноста и добија стипендии преку програмата за размена „Еразмус“.

 • Предавачите Адриан Бесими и Висар Шеху го добија проектот Глобален интегритет

  „Едноставно визуализирање на политиката“ е проектот кој треба да се реализира во тек на шест месеци и одговорни на проектот се Висар Шеху и Адриан Бесими, предавачи на Факултетот за современи науки и технологии- Универзитет на Југоисточна Европа.

 • Образовно рандеву се одржа во УЈИЕ

  Во петок и сабота (19-20 април 2013) на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово се одржа традиционалниот саем за средните училишта - Образовно рандеву. На саемот учествуваа околу 1000 ученици од 25 средни училишта во Македонија и многу професори од овие училишта.

 • Се одржа Отворен ден на Универзитетот на Југоисточна Европа

  Средношколци, родители, професори и други заинтересирани во сабота (13 април 2013 год.) во рамките на манифестацијата „Отворен ден “ имаа можност да се запознаат со студиските програми кои ги нуди Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) за академската 2013/2014 година, и придружната инфраструктура која Универзитетот ја поседува со цел да понуди стандардизирани меѓународни студии.

 • Се промовираше заедничката студиска програма меѓу УЈИЕ и Универзитетот во Љубљана

  Во четврток (25 април 2013), во информативниот центар на Европската комисија во Скопје се промовираа новите студиски програми за првиот и за вториот циклус на студии (заедничка диплома), Европски студии организирани од Универзитетот на Југоисточна Европа и Универзитетот во Љубљана.

Google+