Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Билтен бр. 18

 • УЈИЕ со конкретна понуда за перспективите на глобалниот пазар на трудот

  Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово од 9 до 13 април ги отвори вратите за сите матуранти, родители и за сите други заинтересирани граѓани во рамките на активноста „Отворени денови“. Овој Универзитет е прв кој организираше ваква активност не само во Македонија, туку и во регионов и таа активност веќе стана традиционална.

 • Се одржа тестирањето за стипендиите по заслуга

  За новата академска 2012/2013 година Универзитетот обезбеди 146 стипендии за новите студенти.

 • Се одржа „CST CUP“ за покреативни идеи за бизнис на студентите

  На 9 и 10 април 2011 на Универзитетот на Југоисточна Европа во рамките на Факултетот за современи науки и технологии, за првпат е одржан натпревар за креативни и оправдани идеи за бизнис, наречен „CST CUP“.

 • ТИК- предност во УЈИЕ

  Бидејќи УЈИЕ е добро опремен со технологиите на информирањето и комуникациите (ТИК), интересно е да се види влијанието што го имаат овие инвестиции на личен и на институционален план за употреба на овие капацитети.

Google+