Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Компаниите од регионов бараат дипломирани од УЈИЕ

Компаниите од регионов бараат дипломирани од УЈИЕКако резултат на Саемот за кариера на УЈИЕ, околу 100 студенти од универзитетот на Југоисточна Европа беа вработени од регионални компании, да стажираат или да бидат ангажирани со скратено работно време.

Универзитетот на Југоисточна Европа продолжува и понатаму да биде многу привлечен универзитет за вработување на кадар за компаниите од регионов.

На Саемот за кариера, 40 компании и агенции ги презентираа своите можности за вработување и ги интервјуираа заинтересираните студенти.

Во завршните изјави на компаниите кои учествуваа, тие нагласија дека се многу задоволни од вработените кои се поранешни студенти од нашиов универзитет. Универзитетот на Југоисточна Европа срдечно им се заблагодарува за нивното учество.

Google+