Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Средба со студентите на докторски студии

Во рамите на Ориентациониот ден за третиот циклус на студии кој се одржа на Универзитетот на Југоисточна Европа во сабота (09 ноември 2013 год.) , студентите на докторски студии имаа можност да се информираат за Универзитетот, за барањата и други информации кои им се потребни за нивните научни студии.„Овој ден е многу значаен за вас. Вие сте на врвот на вашиот професионален развој“, рече во својот поздравен говор проректорот за академски работи, проф д-р Ендру Гудспид. Тој им гарантираше на студентите дека тие ќе имаат целосна поддршка од сите служби на Универзитетот.

Директорот за докторски студии, проф. д-р Хасан Јашари ги информираше студентите дека оваа година за прв пат на нашиов Универзитет се организираат редовни докторски студии што всушност значи дека студентите треба да ги следат предавањата и да полагаат испити.

Студентите исто така се запознаа со главните служби на Универзитетот како што се студентскиот сервис, службата за информатички технологии, библиотеката, центарот за кариеракако и се сретнаа со претставниците од факултетите.

Google+