Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ориентационен ден за студентите на магистерски студии

Ориентационен ден за студентите на магистерски студииСтудентите од прва година на магистерски студии во четврток(3.октомври) ќе бидат дел од ориентациониот ден , активност со која се одбележува почетокот на академската година за овој циклус на студии.

Во текот на овој ден тие ќе имаат можност да се запознаат со процедурите, технологијата, професорите и со текот на студиите.

Во рамките на ориентациониот ден, проф.д-р Ендру Гудспид -Провост ќе има воведен говор и факултетите ќе имаат презентации со цел да ги запознаат студентите на магистерските студии со различните академски услуги.

Google+