Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Се прогласија добитниците на наградите за предавање и за истражување на УЈИЕ

Се прогласија добитниците на наградите за предавање и за истражување на УЈИЕProfessors Benjamin Keatinge and Lulzime Kamberi are the winners of the Award for Teaching and Learning.

In the field of research, Professor Brikena Xhaferri was selected researcher of the year.

Google+