Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Универзитетот на Југоисточна Европа на второ место според рангирањето на шангајскиот универзитет Џио Тонг

Универзитетот на Југоисточна Европа на второ место според рангирањето на шангајскиот универзитет Џио ТонгРангирањето е спроведено согласно Берлинските принципи за рангирање на високообразовни установи. Според истражувањето за квалитет на универзитетот од Шангај Универзитетот на Југиосточна Европа (ЈИЕУ) е на топ листата на два најобри универзитети со својот рејтинг.

Рангирањето беше објавено и официјално во петокот (17 фебруари 2012), од страна на Министерството за образование и наука на Република Македонија.

Google+