Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

На Попва Шапка се одржа „Купот на знамето“

На Попва Шапка се одржа „Купот на знамето“На Попова Шапка, во саботата (3.3.2012), во организација на Универзитетот на Југоисточна Европа и на ДржавниотУниверзитет во Тетово и под покровителство на Советот за одбележувања на 100-годишнината од независноста на Албанија се одржа „Купот на знамето".

Натпреварот бешедел од активностите по повод одбележувањето на 100-годишнината од независноста на Албанија и Денот на албанското знаме.

Google+