Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

По седми пат се одржа Саемот на кариерата

По седми пат се одржа Саемот на кариератаНа Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово, во понеделникот (7.05.2012), по седми пат се одржа Саемот на кариерата каде што учествуваа над 50 компании.

Саемот на кариерата се организира секоја година од Центарот за кариера во УЈИЕ.

Google+