Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

На УЈИЕ се одржа „Олимпискиот ден“

Универзитетот на Југоисточна Европа, во петокот (27 април 2012), го организираше „Олимпискиот ден“. Целта на овој ден беше да се претстават разновидноста на активностите и на учесниците непосредно пред одржувањето на Олимписките игри во Лондон 2012.Овој спортски настан беше организиран од УЈИЕ во соработка со две хуманитарни организации и материјалните средства што се собраа од организацијата на игрите ќе се донираат за добротворни цели.

Најдобрите на натпреварите од денешниот ден на крајот беа наградени со различни награди.

Google+