Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Се одржа на промоција на дипломците од осмата генерацијата

Во сабота, (9 јуни 2012 год.), на Универзитетот на Југоисточна Европа –Тетово, во свечена атмосфера, голем број на родители, студенти и гости имаа можност да бидат дел од уникатниот начин на промоција на дипломците од осмата генерацијата.Помеѓу истакнатите гости кои беа присутни на церемонијата беа и амбасадорот на Унгарија во Р. Македонија, НЕ Јозеф Бенце , заменик-министерот за образование и наука на РМ, Сафет Незири, градоначалникот на општина Гостивар Руфи Османи и други истакнати гости.

Google+