Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Се доделија награди за најдобрите студенти во збогатувањето сајтови на Википедија

Се доделија награди за најдобрите студенти во збогатувањето сајтови на ВикипедијаНа 05.7.2012 година на свечена церемонија во центарот на УЈИЕ во Скопје беа поделени наградите за најдобрите студенти кои учествуваат во проектот за збогатување на страниците на Википедиа со научни информации од Факултетот за современи науки и технологии на УЈИЕ и на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство, Универзитет Св Кирил и Методиј.

Google+