Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

На почетокот на новата академска година се одржа обука за целиот кадар на УЈИЕ во Крушево

Во рамките на програмата за обука и развој, кадарот на УЈИЕ од 21 до 24 август престојуваше во Крушево каде што се одржаа различни обуки. Во текот на овие денови познати внатрешни и надворешни експерти беа во улога на обучувачи.Ректорот на УЈИЕ, проф. д-р Замир Дика рече дека целта на оваа обука е кадарот да запознае со новите планови на Универзитетот. Во програмата за обука беа вклучени и меѓународни експерти како предавачи. „Квалитет и мотивација“ беше темата на обуката која ја одржа извршниот директор на Националниот институт за демократија (НДИ), во Македонија Крис Хеншоу.

Google+