Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ориентациона недела на УЈИЕ

Ориентациона недела на УЈИЕВо понеделник (17 септември) започна ориентационата недела за новите студенти запишани во академската 2012/13 година. На свечената церемонија , ректорот на УЈИЕ проф. д-р Замир Дика и проректорот за академски работи проф. д-р Ендру Гудспид им посакаа добредојде на студентите.

Google+