Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Се одржа јавна дебата за студентско организирање на УЈИЕ

Во среда (17 октомври 2012), на УЈИЕ се одржа јавна дебата за студентско организирање на која учествуваа голем број од студентите од сите циклуси на студии.Дебатата се одржа пред изборите за Студентскиот парламент и студентската асоцијација на УЈИЕ. Младинскиот форум на Македонија одржа презентација на тема студентско организирање и потребата за претставници од студентската асоцијација додека генералниот секретар м-р Џеваир Мемеди зборуваше за новиот Правилник за студентскиот парламент и студентска асоцијација на УЈИЕ.

Google+