Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Универзитетот на Југоисточна Европа ја одбележи единаесет годишнината од основањето

Во понеделник (19 ноември 2012 год.), на свечена церемонија во присуство на многубројни гости од нашите универзитети партнери, дипломати и претставници на локалните авторитети, професори и студенти, Универзитетот на Југоисточна Европа ја одбележи единаесет годишнината од основањето.Церемонијата се организираше во два дела, во првиот дел се претстави краток документарен филм , кој беше посветен на квалитетот на универзитетот, промоцијата на последната генерација доктори на науки- кои докторираа на УЈИЕ во периодот од ноември 2011-ноември до ноември 2012, доделување благодарници за компаниите кои придонесоа за Универзитетот и како кулминација на настанот беше постхумно доделување на звањето почесен член на починатиот г. Арбен Џафери за неговиот придонес во основањето на Универзитетот и откривање на натписот на амфитеатарот 4 за интелектуални дебати именуван по починатиот Арбен Џафери.

Google+