Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Менаџерскиот тим на УЈИЕ во службена посета на Холандија

Ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ), проф.д-р Замир Дика, проректорот за истражување и за меѓународни односи, проф д-р Блерим Река и генералниот секретар Џеваир Мемеди од 3-7 декември 2012 година беа на службена посета на Кралството Холандија.Во текот на посетата, делегацијата на УЈИЕ се сретна со претставници од повеќе престижни холандски универзитети и институти : проф. Генугтен (декан на Институтот во Хаг за глобална правда) и проф. д-р Лео де Хан (Ректор на Институтот за општерствени науки, Хаг дел од Универзитетот Еразмус во Ротердам).

Google+