Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Состанок на Бордот на Универзитетот: На некои од членовите им заврши мандатот!

На последниот состанок кој се одржа во петок ( 25 мај 2012 година) Бордот на Универзитетот меѓудругото го потврди завршувањето на мандатот на неколку од досегашните членови.Во новиот состав на Бордот, на местото на проф. Пол Фостер, проф. Аксенти Грнаров, проф. Гзиме Старова и проф. Сами Ибрахими, ќе има нови членови, кои доаѓаат од разни академски и интелектуални кругови со меѓународна и локална провиниенција.

На досегашните членови на Бордот им бе доделувани симболични подароци во знак на благодарност за дадениот придонес. Ректорот на УЈИЕ, проф. д-р Замир Дика и претседателот на Бордот прф. Д-р Денис Фарингтон има заблагодарија за нивната работа во афирмирањето на работата на Универзитетот.

На овој состанок ректорот Дика го информираше Бордот за разни прашања во врска со Универзитетот.

Google+