COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Интервју на ректорот Беџети

Интервју на ректорот Беџети

Ректор на Универзитетот на Југоисточна Европа, акад. проф. др. Абдулменаф Беџети, деновиве даде интервју за порталот БонЗо. Во ова интервју, ректорот Беџети зборува за најновите случувања во ЈИЕУ, високите стапки на вработување на дипломираните студенти, зголемувањето на бројот на стипендии за заслуги, новите програми, квалитетот на наставата и влијанието што го има универзитетот во општеството. Интервјуто можете да го следите на следниот линк: https://youtu.be/44wJ15EptkQhttps://youtu.be/44wJ15EptkQ

Google+