COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Меките вештини како компаративна предност во иднина

Обука

Се покануваат сите матуранти да учествуваат на обуката на тема „Меките вештини како компаративна предност во иднина“, обуката ја организира Факултетот за современи општествени науки во соработка со Унијата на албански ученици и ќе се одржи на Кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Скопје на 14, март 2020 год.

Сите учесници ќе добијат сертификати!

Google+