Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Libri

           Libri е електронски систем за менаџирање со наставните содржини.

           Електронското учење е важен дел од академското искуство на ЈИЕУ и ние сме посветени да го поттикнуваме понатамошното развивање. Речиси сите предавања се поддржани од интернет-ресурси од новиот систем Libri (libri.seeu.edu.mk), овозможувајќи им на студентите: пристап до материјалот и до задачите, доставување на проектите/задачите и комуникација со професорите во секое време. 

           Одете на Libri.

Google+