Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

My SEEU

MySEEU е интернет-портал на ЈИЕУ кој им овозможува на студентите пристап до голем број услуги, 24 часа на ден преку Интернет, вклучувајќи услуги и информации, на пример, во врска со финансиската состојба, преглед на оценките (транскрипт), составување на распоредот, пријавување испити итн. Целта на порталот MySEEU е да се создаде едно виртуелно општество – место за студирање, работење, соработка и за забава!           

Одете на My SEEU...

Google+