Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

S4WB

База на стипендии

Базата на стипендии е алатка за онлајн пребарување за сите студенти и истражувачи од Западен Балкан кои би сакале да студираат во земјите членки на ЕУ како и во ЕФТА земјите и кои бараат финансиска помош. Базата на стипендии содржи информации за редица стипендии за студенти и истражувачи од земјите од Западен Балкан.

повеќе на:http://www1.s4wb.eu:90

Google+