Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Технолошки парк

Место каде што бизнис идеите се трансформираат во профитабилни бизниси, место каде обуката го исполнува истражувањето и станува главен извор на економскиот раст и можности за вработување во земјата, место каде истражувањето, развојот и иновациите носат одлични резултати: ова е Технолошки парк.

За повеќе информации кликнете на линкот подолу:

http://techpark.seeu.edu.mk

Google+