Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Друштвени активности

Националниот натпревар за пишување на есеи во Македонија се организира веќе по деветти пат, и претставувазаеднички потфат организиран од страна на волонтери од Мировниот корпус на САД во соработка со ЕЛТАМ(Асоцијација на наставници по англиски јазик во Македонија) и Универзитетот на Југоисточна Европа (ЈИЕУ). 

За повеќе информации погледнете ги линковите:

Во склоп на Јазичниот центар функционираат повеќе клубови кои им овозможуваат на студентите да се дружат, шират познанства и разменуваат искуства поврзани со нивните интереси. Активни се следните клубови:

  • Клуб за љубители на фотографијата (следете не на)
  • Тениски клуб (следете не на)
  • Одбојкарски клуб (следете не на)
  • Клуб за мода (следете не на)
  • Клуб за љубители на филмот (следете не на)
  • Клуб за креативно пишување (следете не на)
Google+