Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Центарот за развој на бизнисот (ЦРБ)

Центарот за развој на бизнисот (ЦРБ), има улога да ја поврзе бизнис-заедницата од регионов со Универзитетот на Југоисточна Европа

Центарот за развој на бизнисот (ЦРБ), има улога  да ја поврзе бизнис-заедницата од регионов со Универзитетот на Југоисточна Европа. Овој центар нуди деловна обука и бизнис консалтинг на поединци, претпријатија и за други приватни и јавни институции. ЦРБ e вашиот партнер за обука, од професионална и  од организациска гледна точка. Постојано ги следиме современите бизнис-трендови и благодарение на тоа нашите услуги обезбедуваат оптимално решение за вашите проблеми. 

За повеќе информации кликнете на следниов линк:

http://www.seeu.edu.mk/bdc/

Google+