Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Центри

Центар за јазици Центар за јазици
Јазичниот центар е наставна единица во склоп на ЈИЕУ која нуди јазични курсеви на сите студенти на ЈИЕУ
Центар за е-учење Центар за е-учење – обука и образование за ИТ
Универзитетот на ЈИЕ нуди одлични услови за користење на компјутерите за поддршка на вашите студии.
Центар за тестирање во TOEFL
The TOEFL ITP: (70 Euro) Listening and Reading test: Measurement of academic English skills (Paper Based Test)
Центар за учење, тестирање и сертифицирање (ЦУТИС - QETEC) Центар за учење, тестирање и сертифицирање (ЦУТИС - QETEC)
Центарот за учење, тестирање и сертифицирање (ЦУТИС) на албанскиот јазик како странски/втор јазик.
Технолошки парк Технолошки парк
Научниот / Технолошки парк е организација управувана од страна на специјализирани професионалци
Центарот за развој на бизнисот (ЦРБ) Центарот за развој на бизнисот (ЦРБ)
Центарот за развој на бизнисот (ЦРБ), има улога да ја поврзе бизнис-заедницата од регионов со УЈИЕ.
Google+