Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Центри

Центар за јазици Центар за јазици
Јазичниот центар е наставна единица во склоп на ЈИЕУ која нуди јазични курсеви на сите студенти на ЈИЕУ
Центар за е-учење Центар за е-учење – обука и образование за ИТ
Универзитетот на ЈИЕ нуди одлични услови за користење на компјутерите за поддршка на вашите студии.
Центар за Бизнис и Иновација Центар за Бизнис и Иновација
Центарот за бизнис и иновација (ЦБИ) е мост помеѓу бизнис секторот и Универзитетот.
Google+