Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
bringing knowledge to life!

Stafi аkademik

Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore

Stafi me kohë të plotë

Agni Dika
Profesor ordinar
Vladimir Radevski
Profesor ordinar
Zamir Dika
Profesor ordinar
Arianit Kurti
Profesor inordinar
Artan Luma
Profesor inordinar
Bekim Fetaji
Profesor inordinar
Besnik Selimi
Profesor inordinar
Halil Snopçe
Profesor inordinar
Lejla Abazi-Bexheti
Profesor inordinar
Majlinda Fetaji
Profesor inordinar
Mentor Hamiti
Profesor inordinar
Visar Shehu
Docent
Bekim Cilku
Bashkëpunëtor
Arben Hajra
Asistent Doktorant
Fidan Limani
Asistent Doktorant
Shpëtim Latifi
Asistent Doktorant

Stafi me kohë të pjesshme

Abdullah Zejnullahu
Profesor ordinar
Aksenti Grnarov
Profesor ordinar
Betim Çiço
Profesor ordinar
Ilir Spahiu
Profesor ordinar
Pece Mitrevski
Profesor ordinar
Azir Jusufi
Docent
Arbana Kadriu
Prof. Inord. i titulluar
Mile Srbinovsli
Prof. Inord. i titulluar
Nderim Zeqiri
Docent i titulluar
Google+