Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Stafi аkademik

Gjuhët, Kulturat dhe Komunikimi

Stafi me kohë të plotë


Gëzim Xhaferri
Profesor ordinar
Mustafa Ibrahimi
Profesor ordinar
Zeqir Kadriu
Profesor ordinar
Agim Poshka
Profesor inordinar
Andrew Goodspeed
Profesor inordinar
Arafat Shabani
Profesor inordinar
Arta Toci
Profesor inordinar
Benjamin Keatinge
Profesor inordinar
Brikena Xhaferi
Profesor inordinar
Bujar Hoxha
Profesor inordinar
Ferit Rustemi
Profesor inordinar
Liljana Siljanovska
Profesor inordinar
Maja Muhic
Profesor inordinar
Veton Latifi
Profesor inordinar
Jehona Rushidi
Bashkëpunëtor
Jehona Mustafa
Lektor i parë
Meral Shehabi
Lektor i parë
Emrije Agai
Asistent Doktorant
Luljeta Adili
Docent i titulluar

Stafi me kohë të pjesshme


Hamit Xhaferi
Profesor ordinar
Ismail Mehmeti
Profesor ordinar
Kadri Metaj
Profesor ordinar
Vebi Bexheti
Profesor ordinar
Hamsi Behluli
Docent i titulluar
Agron Kurtishi
Praktikant-Bashkepunetor
Emin Azemi
Praktikant-Bashkepunetor
Sali Jusufi
Praktikant-Bashkepunetor
Saso Ordanoski
Praktikant-Bashkepunetor
Google+