Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
пристап кон иднината . . .
Export

Сами Мехмети

Факултет : Правен
Функција : Соработник
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : s.memeti@seeu.edu.mk
Адреса : Ilindeska p.n. Building 303.02
Телефон : +38944356144
Јазици ( Самоевалуација )
Albanian
Native
English
C1 - Advanced
Macedonian
C1 - Advanced
French
A2 - Elementary
Turkish
A2 - Elementary

Образование

 • 2006 - 2010: MA in Law
  Faculty: Faculty of Law
  Univeristy of Prishtina, Prishtina
  Specialty: Civil Law
  Thesis: "The Influence of Roman Law on the German Private Law "

 • 2001 - 2005: BA in Law
  Faculty: Faculty of Law
  South East European University, Tetovo, Macedonia

Работно искуство

 • 2005 - Present : Assistant
  South East European University, Tetovo, Macedonia
  Type of business or sector: Education and Research

Google+