Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
пристап кон иднината . . .

Контакти

            За повеќе информации можете да контактирате со одговорните за истражување

Contacts

Албулена Халили
Асистент во Канцеларијата за истражување
Tel: +389 44 356 130
Email: a.halili@seeu.edu.mk
Ендрју Гудспид
Провост, истражување
Tel: +389 44 356 284
Email: a.goodspeed@seeu.edu.mk
Google+