Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Упис

Зошто УЈИЕ? Зошто УЈИЕ?
Причините зошто треба да го одберете ЈИЕУ за вашето студирање.
Како да аплицирам? Како да аплицирам?
Информации за тоа како да се применуватe.
Студиски програми Студиски програми
Листа на акредитираните студиски програми.
Финансиска поддршка Финансиска поддршка
Програмите за финансиска поддршка обезбедуваат можност за студирање на УЈИЕ , за одличните студенти и студентите кои имаат потреба за финансиска поддршка. .
Животот во кампус Животот во кампус
Информации за студентскиот живот.
Известување Известување
Иформации за идни студенти
Google+