Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
пристап кон иднината . . .

Менаџемент на ЈА&ПН

Декан
Проф. д-р Елена Андреевска
тел:  (+389) 44 356 136 
имејл: e.andreevska@seeu.edu.mk

Продекан
Доц. д-р. Агрон Рустеми - Продекан за последипломски студии
Office:  (+389) 44 356 150
mailto: a.rustemi@seeu.edu.mk

Административен асистент
МА Фатиме Хасани
тел:  (+389) 44 356 131 
имејл: f.hasani@seeu.edu.mk)

Советник за студенти
MA Вулнет Бесими
тел:  (+389) 44 356 125 
имејл: v.besimi@seeu.edu.mk

Google+