Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Факултети

Факултет за современи науки и технологии Факултет за современи науки и технологии
Претставува центар на квалитетот во современите аспекти на информатичката технологија, како во наставата така и во истражувањата.
Факултет за јазици, култури и комуникација Факултет за јазици, култури и комуникација
Нуди широк спектар на предмети кои се однесуваат на јазици, литература, култури и на комуникации.
Правен факултет Правен факултет
Нашите програми во сите циклуси на студии нудат голем број правни дисциплини и дисциплини по криминалистика.
Факултет за јавна администрација и политички науки Факултет за јавна администрација и политички науки
Факултетот подготвува идни лидери главно за владините институции како и за невладините организации.
Факултет за бизнис и економија Факултет за бизнис и економија
Факултетот за бизнис и економија нуди широк спектар на програми од првиот и од вториот циклус на студии.
Integrated Studies Integrated Studies
Today the employment market in the Republic of Macedonia shows a growing demand for highly-skilled staff, particularly those trained in close connection with practice.

Google+