Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
пристап кон иднината . . .

Канцеларија Бурсар

Канцеларијата Бурсар како дел од студентскиот сервис управува со финансиите на студентите кои се однесуваат на уплата на школарини, како што се: личните студентски сметки, досиеја за плаќање на финансиските обврски за образование.Оваа канцеларија, исто така е задолжена и за враќањето на школарините на студентите во координација со Канцеларијата за финансиска поддршка, како и за  стипендиите и грантовите на студентите.

Локација: Објект 802
Часови во канцеларија: понеделник - петок: 8:00-12:00 и13:00-16:00часот
Имејл: bursary@seeu.edu.mk

Google+